Header

"Waar men zingt en lacht daar zijn geen boze mensen"


Gastenboek

Plaats bericht
Johan Kwakman

Optreden 6-2-2020 samen met showband Doe Maar uit Ermelo. Beste muzikanten, wat fijn dat jullie vanavond onze gast wilden zijn. Het was een swingende avond met met veel beweging en wederzijdse interactie. Veel dank dat jullie bij ons waren.

Tirza de Lange

Wat hebben onze bewoners genoten van het geweldige optreden wat jullie gaven in De Amaniet.

Arcade Ermelo

Wat een feest was het op maandagmiddag in de Arcade! Shantykoor Ermeluiden kwam zingen. Het was super! De bewoners hebben ervan genoten en zongen uit volle borst mee! Dank je wel voor deze fijne middag!

Anniek Sterk

Bij deze wil ik Ermeluiden heel hartelijk danken voor jullie muzikale en vooral ook enthousiaste inbreng op onze seniorenbeurs van 3 april j.l. in de Baanveger. Er waren o.a. ook toeschouwers die speciaal voor jullie optreden kwamen en dat snap ik helemaal, want natuurlijk ben ik ook groot fan van jullie. Tot de volgende keer en succes met jullie optredens.

Gelders Landschap Staverden

20 december 2018. Wat hebben wij een ongelooflijk leuke avond gehad toen Ermeluiden optrad bij het Gelders landschap in Staverden. Een extra vrolijke noot op het feest voor Ada en Jan Overeem die na 12 jaar van opbouw en beheer afscheid namen van het Bezoekerscentrum. Het optreden was geheim gehouden en groot was de verrassing toen Ermeluiden ten tonele verscheen en ferm inzette met het verzoeknummer "in de tuin van Gelders landschap". De stemming zat er meteen goed in: het repertoire nodigde uit tot meedeinen en meezingen en nog meer vormen van spontane beweging. Ermeluiden, het was super! Ada en Jan hebben enorm genoten en we hebben veel enthousiaste reacties gehad. Het was zelfs de burgemeester ter ore gekomen dat er op Staverden zo 'n leuk feest was geweest. Dank voor jullie muzikale bijdrage en de prettige samenwerking. Het was een feest om nooit te vergeten!